Autobijstand: alliantie tussen RAC, VHD en Europ Assistance

By Xavier Van Caneghem le 18/11/2016 in Mobiliteit, Website
0
11

RAC, VHD en Europ Assistance verenigen zich om hun klanten nieuwe oplossingen aan te bieden voor de autobijstand

De specialisten in autobijstand RAC, VHD en Europ Assistance hebben hun krachten gebundeld op Europees vlak als business partners in de automotive hulpverlening. De nieuwe samenwerking brengt vooraanstaande spelers samen op het gebied van technische expertise, ervaring en marktaandeel.

De samenwerking steunt op de kracht van de drie bedrijven die elkaar aanvullen zodat het aanbod aan Europese fabrikanten, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders verbeterd wordt.

Een pan-Europees aanbod in de automotive-dienstverlening

Deze belangrijke nieuwe overeenkomst geeft de kans aan Europ Assistance, de RAC en de alarmcentrale van VHD om zich op de markt te positioneren t.o.v. bedrijven met een Europese dimensie en dit in het kader van een gecentraliseerde organisatie.

De alliantie zal het mogelijk maken om de ontwikkeling van dienstverleningen te versnellen dankzij de uitwisseling en de wederzijdse toepassing van de beste praktijken doorheen de respectieve organisaties. Zodoende zullen de klanten een optimale dienstverlening kunnen genieten dankzij de permanente investeringen in beide organisaties.

Met deze overeenkomst zullen RAC, VHD en Europ Assistance een sterkere marktpositie hebben om hun diensten aan te bieden aan bedrijven die actief zijn in 26 Europese landen en die samen goed zijn voor ongeveer 94% van alle autoverkopen in Europa.

Nota: De samenwerking betreft meteen volgende landen: België, Bosnië-Herzegovina, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland, evenals Bulgarije en Slovenië beheerd door lokale partners.

Lees ook ons Persbericht.
.
mobiliteit

Print Friendly

0 Reacties

Reactie toevoegen

Schrijf een Antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>